Suspectul, în vârstă de 59 de ani afost reținut și urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

„În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care după ce l-a lovit, a părăsit locul”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei citat de Agerpres.ro.

„Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", se mai arată în comunicat.