Fostul iubit al Otiliei, Franco Kalu, un interlop cunoscut din capitală, alături de Giani Hingheru, un alt lider interlop, este acuzat că, în luna martie, s-ar fi implicat în înjunghierea un bărbat chiar în fața Ambasadei Chinei.

În luna martie, polițiștii Serviciului Omoruri au intrat în alertă după ce Răzvan Lucan, zis Românu, a fost înjunghiat, de mai multe ori, în urma unui conflict cu mai mulți interlopi. Potrivit unor surse judiciare, ”Românu” intrase în conflict cu membrii clanului Kalu, din Sectorul 1, după ce soția lui ar fi avut, câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu unul dintre aceștia.

Interlopii s-au răfuit târziu în noapte, chiar în fața Ambasadei Chinei, obiectiv păzit de jandarmi și înțesat de camere de supraveghere. După un schimb mai dur de replici, „Românu” ar fi fost înjunghiat de Franco Pascu, fiul celebrului cămătar Marcel Kalu, și de temutul lider interlop Giani Hingheru.

Ulterior, victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorii au fugit. Cu toate că a suferit răni care puteau să-l omoare, bărbatul ar fi refuzat atât să depună plângere, cât și să mărturisească cine a înfipt cuțitul în el.

După ce au strâns toate dovezile de care aveau nevoie, polițiștii au descins, miercuri dimineață, la adresele tuturor bărbaților implicați, însă au constatat că toți sunt fugiți, inclusiv tânărul Franco, scrie Cancan.