Ieri, Doru Ureche, de 45 de ani, a mers împreună cu soţia, în satul Orosfaia din comuna Milaş, să-şi viziteze socrii, familia Liviu Moldovan, care are în îngrijire mai multe familii de albine.

Bărbatul a ieşit în grădină doar în cămaşă, iar o albină l-a înţepat de gât. Omul a căzut imediat, iar soţia lui i-a acordat primul ajutor să nu se sufoce. Socrii lui au chemat ambulanţa, care l-a resuscitat pe bărbat timp de 40 de minute, medicii reuşind să-i repornească inima.

Pacientul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean şi internat la Secţia de Terapie Intensivă, dar a decedat, miercuri dimineaţa, în jurul orei 3.00, când creierul a încetat să mai funcţioneze.

Originiar din localitatea bistriţeană Poiana Ilvei, Doru Ureche a plecat împreună cu soţia lui în Spania în urmă cu doi ani. Cei doi munceau în construcţii, iar în urmă cu câteva zile, au revenit în ţară pentru a asista la festivitatea de absolvire a unuia dintre cei doi băieţi ai lor, care a terminat facultatea.  Bărbatul va fi înmormântat la Bistriţa.

(20:10)