Inteligența Artificială deschide calea Antihristului? Video în articol

Inteligența Artificială deschide calea Antihristului? Video în articol

Inteligenţa artificială (AI), va marca începutul sfârșitului, conform teoreticienilor conspirației creștine. Totul se bazează pe un studiu recent, care a constatat că un sfert dintre europeni ar aprecia un lider AI pentru a înlocui politicieni care, în opinia respondenților sondajului, fac o treabă proastă, titrează Express.

Unii creștini au interpretat acest lucru ca un semn că sfârșitul lumii este aproape și cred că Antihristul va fi o Inteligență Artificială. Iar teoreticienii conspirației indică un pasaj din Biblie care sugerează că Antihristul va conduce lumea într-o formă în care oamenii o vor accepta.

În cartea  Apocalipsa 13: 14-15, se vorbeşte despre o a doua fiară.  În acest caz, potrivit Times se crede că „a doua fiară“ este "Artificial intelligence" (AI), care va deschide calea Antihristului pentru a conduce Pământul. 

În cele din urmă se va încheia cu sfârșitul lumii, se scrie pe Blogul de specialitate: "Vedem cum sistemul global distruge rapid toate părerile care se îndoiesc de gândirea progresiştilor de stânga, care doresc să aducă lumea în sistemul colectiv de guvernanță globală".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Lumea este din ce în ce mai depravată în gândirea sa pentru că ceea ce era bun este acum considerat rău, iar ceea ce a fost considerat vreodată rău este acum bun și acceptabil și chiar promulgat de liderii noștri politici". 

Apostolul Pavel a avertizat că vor fi vremuri periculoase când lumea ar deveni din ce în ce mai depravată în gândurile și acțiunile sale". "Noi continuăm să avertizăm că acum este ziua mântuirii (nu mâine) și că trebuie să ne ridicăm ochii pe măsură ce ne apropiem mai mult de răscumpărarea noastră de zi cu zi", mai spune teoreticianul pe blogul său.

Sursa Express