Evenimentul Zilei > Social > Întârzieri la trenuri, cauzate de trecerea la ora de vară
Întârzieri la trenuri, cauzate de trecerea la ora de vară

Întârzieri la trenuri, cauzate de trecerea la ora de vară

CFR Călători a anunţat, astăzi, că trecerea la ora de vară, care se va face, în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu va afecta mersul trenurilor în vigoare, existând doar mici întârzieri pentru trenurile aflate în circulaţie între orele 3.00 şi 4.00 (ora de iarnă).

Trenurile vor pleca din staţie după ora oficială de iarnă până la ora 3.00, respectiv ora 4.00 de vară. După ora 4.00, ele vor părăsi staţiile conform orelor din mersul trenurilor.

Vor exista întârzieri pentru trenurile aflate în circulaţie între 03.00 şi 04.00 (după ora de iarnă), însă CFR va stabili măsurile necesare pentru reducerea acestora. Astfel, vor fi afectate de schimbarea de oră un număr de 115 trenuri, dintre care 55 cu vagoane de dormit.

Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 29 martie 2009, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare, se mai precizează în comunicat.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: