Întâlnire MEMORABILĂ pentru Adrian Mutu. „Briliantul” s-a aflat față în față cu un antrenor LEGENDAR

Întâlnire MEMORABILĂ pentru Adrian Mutu. „Briliantul” s-a aflat față în față cu un antrenor LEGENDAR

Echipa a doua a celor de la Al-Wahda a jucat un meci amical cu reprezentativa Chinei, iar Adrian Mutu s-a aflat față în față cu Marcelo Lippi.

Echipa a doua a clubului Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite), antrenată de Adrian Mutu, a jucat o partidă amicală cu naționala Chinei, antrenată de Marcelo Lippi, și a pierdut cu scorul de 3-5. La final, „Briliantul” s-a pozat cu celebrul antrenor italian, cel care se ocupa de Inter Milano în 1999, atunci când atacantul a fost transferat de la Dinamo. Lippi a câștigat Campionatul Mondiali, în 2006, cu reprezentativa Italiei.

„Astăzi am jucat împotriva naţionalei Chinei şi am avut onoarea să-l văd pe domnul Marcello Lippi, antrenorul care m-a adus din România la Inter Milano şi mi-a dat şansa să joc cu cei mai buni fotbalişti din lume, ca Ronaldo, Roberto Baggio sau Christian Vieri. Astăzi, echipa noastră, Al Wahda U21 a jucat foarte bine, rezultatul jocului a fost 5-3 în favoarea oaspeţilor noştri, China. Vreau să le urez tot ce este mai bun pentru Cupa Asiei 2019”, a scris Mutu pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News