Insulte GREU de SUPORTAT pentru o ELEVĂ participantă la MISS ITALIA. Cu siguranţă vă veţi REVOLTA citind MESAJUL

Insulte GREU de SUPORTAT pentru o ELEVĂ  participantă la MISS ITALIA. Cu siguranţă vă veţi REVOLTA citind MESAJUL

Chiara Bordi, fata de 18 ani din Tarquinia (Viterbo), concurentă la Miss Italia 2018, va defila la concursul de frumuseţe cu o proteza la gamba stângă după ce a fost victimă în urmă cu 5 ani a unui accident pe scuter. Dar, din nefericire, răutatea oamenilor nu mai are margini, tânăra a fost atacată în termeni extrem de duri pe contul personal de socializare.

Chiara, care este elevă în ultimul an de liceu şi barmaniţă în perioada estivală s-a hotărât să-i răspundă printr-o lungă postare pe Instagram celei care a jignit-o la modul cel mai dur posibil.

Mesajul insultător: ''Produci greaţă, du-te acasă şi nu încerca să cerşeşti italienilor care te votează, milă, fiindcă eşti o mutilată!'', este mesajul unei femei de pe social media la adresa participantei la Miss Italia.

Răspunsul Chiarei: ''Pe mine comentariul doamnei - scrie fata de 18 ani - nu mă impresionează, nu mă dărâmă. Îmi pare rău pentru ea fiindcă mie mi-o lipsi o gambă, dar ei îi lipseşte creierul şi inima - subliniază ea -, iar acelea sunt singurele două calităţi care, după mine, contează''.

Ne puteți urmări și pe Google News

''În spatele acestei răutăţi se ascund frustrările şi insatisfacţiile personale ale oamenilor care, în loc să lupte împotriva laturilor negative ale propriei vieţi şi să le schimbe, preferă să încerce descurajarea altora şi să te aducă la nivelul lor. E mult mai uşor să stai în spatele unui computer şi să insulţi realizările altora decât să te ridici şi să te lupţi cu viaţa ca să te poţi bucura de ea'', a scris tânăra participantă la Miss Italia pe social media.