Evenimentul Zilei > Actualitate > INSULĂ de VÂNZARE. O minunată proprietate de 35 de hectare, cu tot ce-ți poți dori, se vinde pentru MILIOANE de dolari / FOTOGRAFII UIMITOARE
INSULĂ de VÂNZARE. O minunată proprietate de 35 de hectare, cu tot ce-ți poți dori, se vinde pentru MILIOANE de dolari / FOTOGRAFII UIMITOARE

INSULĂ de VÂNZARE. O minunată proprietate de 35 de hectare, cu tot ce-ți poți dori, se vinde pentru MILIOANE de dolari / FOTOGRAFII UIMITOARE

O insulă privată de pe coasta stâncoasă a statului Maine (SUA), pe care se află o proprietate luxoasă de 11.295 de metri pătrați a ajuns pe piață la 7,95 de milioane de dolari și are chiar și propria tavernă.

Insula Hope din Maine este în prezent scoasă la vânzare cu un preț de pornire de aproape 8 milioane de dolari.

Insula îi aparține magnatului imobiliar John Cacoulidis, care a cumpărat-o, în 1993, pentru 1,3 milioane de dolari. Cacoulidis și soția lui, Phyllis, au trăit pe insulă tot acest timp, până când ea a murit, anul trecut, la vârsta de 89 de ani, scrie Daily Mail.

Proprietatea include o casă, de 11.295 de metri pătrași, cu șase băi și trei dormitoare.

De asemenea, are două case de oaspeți, un hambar pentru cazarea angajașilor, un grajd pentru 10 cai, cotețe pentru găini, rațe și gâște, o tavernă pentru distracșie, o capelă privată și un debarcader cu un dig de mare adâncime.

Insula are 35 de hectare și potrivit anunțului de vânzare „în ultimii 24 de ani nu s-au făcut economii la investiții, pentru a se crea acet regat magic”.

Proprietatea din Golful Casco este la 25 km distanță de o călătorie cu barca până la Portland.

Agentul imobiliar care se ocupă de vânzare a declarat că a primit deja telefoane de interes despre proprietate și câțiva cumpărători interesași au vizitat insula. Insula poate fi tranformată într-o stațiune, dar are nevoie de aprobarea consiliului locale. Cel mai probabil, însă, insula va fi achiziționată de o familie care caută o evadare din cotidian.

O altă proprietate în zonă, o casă la ocean, cu opt dormitoare, în Cape Elizabeth, este pe piață pentru 11 milioane de dolari.