Evenimentul Zilei > Actualitate > Înregistrarea cu Emil Boc, dezbrăcat în vestiarul sălii de sport, a fost refuzată de Cancan TV
Înregistrarea cu Emil Boc, dezbrăcat în vestiarul sălii de sport, a fost refuzată de Cancan TV

Înregistrarea cu Emil Boc, dezbrăcat în vestiarul sălii de sport, a fost refuzată de Cancan TV

Deși Antena 1 a titrat că deține o „exclusivitate extraordinară”, înregistrarea cu premierul dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport a fost oferită în urmă cu mai multe zile emisiunii de la Kanal D, Cancan TV.

Antena 1 a difuzat luni seară în emisiunea „Un Show Păcătos” imagini cu Emil Boc dezbrăcat, în timp ce se schimba în vestiarul unei săli de sport.
Imaginile prezentate în emisiunea realizată de Dan Capatos erau comentate ca fiind "Cel mai mare scandal din ultimii 20 de ani!" și înregistrarea video este prezentată fiind o "Exclusivitate extraordinară la Un Show Pacătos!"
Surse apropiate emisiunii concurente de la Kanal D, „Cancan TV”, au dezvăluit însă că înregistrarea cu premierul a fost oferită spre vânzare în urmă cu mai multe zile emisiunii „Cancan TV”. Suma cerută s-a ridicat la 1.500 de euro.
Producătorii emisiunii de la Kanal D au refuzat însă să achiziționeze înregistrarare motivând că nu este profesionist şi nu este o înregistrare care poate fi difuzată fără încălcarea legii, nefiind de interes public.
CITIȚI ȘI:

  • Cum a căzut Crin Antonescu într-un show păcătos
  • Mizeria Antenei 1, bătută de viața amoroasă a lui Pițurcă | VIDEO