INNA, seminud pe coperta FHM în Franţa

INNA, seminud pe coperta FHM în Franţa

Tânăra de 24 de ani care ţine lumea muzicală internaţională cu atenţia concentrată asupra României revine cu două premiere. Prima este reprezentată de apariţia pe coperta ediţiei franţuzeşti a celebrei reviste FHM (For Him Magazine). A doua premieră este lansarea unei noi piese despre care spune că va fi un succes cel puţin la fel de mare ca acela al piesei care a făcut-o celebră, „Hot”.

Numită de francezi "noua regină a dance-ului", INNA este imaginea numărului din iulie a revistei FHM. Artista nominalizată  la cinci categorii ale premiilor RMA (Best Female, Best Album, Best Dance, Best Song si Best Web) anunţă plină de vervă, prin intermediul noului sau single, „Sun Is Up”, că a venit vara.

"Sun Is Up" - o piesă dance savuroasă, ritmată şi estivală, creaţie Play & Win a fost lansată săptămâna aceasta Inna îşi cucereşte audienţa oferind o alternativă muzicală ritmată şi cât se poate de fierbinte la vremea capricioasă de vara aceasta.

Săptămâna trecută, a fost lansat în România videoclipul hit-ului „10 Minutes”, pentru care Inna a filmat la Londra alături de Paul Boyd, regizor britanic cunoscut pentru colaborările lui cu Shania Twain, Kylie Minogue şi The Backstreet Boys. " 'Sun is up' este prima piesă din cariera mea de care m-am îndrăgostit la prima ascultare. Sunt sigură că va fi un hit în toată Europa!", ne-a spus artista.

Ne puteți urmări și pe Google News

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aGzj_zYAqZY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aGzj_zYAqZY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>