Evenimentul ZileiSocialINNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, concert caritabil pentru copiii cu boli incurabile

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, concert caritabil pentru copiii cu boli incurabile

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, concert caritabil pentru copiii cu boli incurabile
Trei dintre cele mai aplaudate voci ale momentului își unesc forțele înbtr-un concert caritabil ce va avea loc la Sala Palatului. INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă au acceptat invitația de a urca pe scenă și de a cânta pentru a-i susține pe copiii cu boli incurabile îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate. Evenimentul are loc pe 16 aprilie, de la ora 19.00 și este dedicat împlinirii a 30 de ani de la înființarea fundației.

Toți banii din donații vor ajunge la Fundația Copii în Dificultate. Cei care doresc să îi ajute pe acești copii pot să doneze 2 Euro prin SMS, trimițând mesajul ZILE la 8844 sau pot face donații direct în contul RO60BRDE426SV39194474260. Biletele au fost puse în vânzare aici.

Fundația Copii în Dificultate îngrijește peste 100 de copii care suferă de boli incurabile sau în fază terminală. Unii sunt infectați cu HIV/SIDA, alții au tulburări din spectrul autist sau sunt abandonați. Cu toții au nevoie de îngrijiri speciale, alimente speciale și produse de igienă personală (inclusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistență socială etc. ”Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii și consumabile este de 7.819 lei. Evenimentul care va avea loc în data de 16 aprilie, la Sala Palatului, își propune să contribuie la sensibilizarea publicului pentru cauza acestor copii și la strângerea de fonduri pentru îngrijirea lor, pentru a le oferi, la propriu, ZILE. În sprijinul copiilor de la Fundația CID și-au anunțat până acum susținerea personalități importante precum Simona Halep, Cristina Vărzaru, Cristian Chivu, Ivan Patzaichin, Marcel Iureș, Ștefan Bănică Jr. sau Dumitru Prunariu. Ei s-au alăturat campaniei caritabile Jeans4Dreams, care susține eforturile Fundației CID și contribuie la împlinirea visurilor pe care le au micuții îngrijiți de angajații și voluntarii fundației. Vedetele au donat câte o pereche de blugi pentru susținerea cauzei, iar în cadrul evenimentului de la Sala Palatului va fi organizată o Alee a Blugilor Celebri, unde aceștia vor fi expuși”, transmit reprezentanții organizației. S-au alăturat eforturilor Fundației CID numeroși oameni care au participat la curse de semimaraton, competiții de alergare în oraș sau la munte, turnee de volei. În această primăvară, este organizată expediția Himalaya Climb4Dreams, care vizează atingerea vârfului Lobuche (6.119 m) și are ca scop sensibilizarea publicului pentru cauza copiilor îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate.

Fondată în anul 1989 de către Children in Distress Marea Britanie, Fundația CID a derulat programe pentru 18.000 de copii în dificultate, construind și operând centre rezidențiale tip hospice pentru copii infectați HIV/SIDA, cu boli cronice neurologice severe și copii ai străzii.


Accesează: