Pe 15 februarie, în cadrul show-ului de la Tignes organizat de Fun Radio, Inna va fi cap de afiș alături de Flo-Rida unde va cânta alături de acesta piesa „Club Rocker”.

Spectacolul de la Tignes, organizat de Fun Radio, o are ca invitată de onoare pe Inna ce va cânta alături de Flo-Rida piesa „Club Rocker”. La sfârșitul lunii ianuarie, Inna a filmat un videoclip pentru cel de-al cincilea single de pe albumul „I Am The Club Rocker”. Artista a filmat recent și un interviu pentru fanii din Mexic, în care a povestit despre experiența primului turneu în țara lor. Cu acest prilej, Inna a prezentat și teaser-ul piesei „Caliente, prima piesa compusă de cântăreață împreună cu băieții de la Play & Win.

Inna se va întoarce peste o lună în Mexic, când va debuta turneul „I Am The Club Rocker”. Primul concert e programat pentru 16 martie în Monterrey – Espacio San Pedro, 18 martie Ciudad de Mexico la Auditorio Nacional, 22 martie în Puebla – Estacionamente Universidad Autonoma de Puebla, 23 martie in Acapulco – Playa Tamarindos, 30 martie Cancun – Plaza Forum Beach Club și 31 martie Merida – Hacienda Chichi Sanchez.

Cu prilejul „Midem 2012” – cea mai mare conferința de muzica din lume ce a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie la Cannes, Inna a primit mai multe discuri de aur şi platină pentru anul 2011: Discul de aur în Danemarca și Italia, trei Discuri de platină în Danemarca și două tot de platină în Suedia pentru rezultatele albumului „Hot”.