Evenimentul Zilei > Social > Informații de ULTIMĂ ORĂ despre cazul piromanului din Capitală. Bărbat, RIDICAT de polițiști dintr-un mall
Informații de ULTIMĂ ORĂ despre cazul piromanului din Capitală. Bărbat, RIDICAT de polițiști dintr-un mall

Informații de ULTIMĂ ORĂ despre cazul piromanului din Capitală. Bărbat, RIDICAT de polițiști dintr-un mall

Un individ a fost ridicat de poliție și este audiat în cu privire la incendierea unor mașini Capitală la sfârșitul săptămânii trecute.

Se pare că, bărbatul a fost reclamat de paznicii unui mall de la marginea Bucureștiului, care l-ar fi recunoscut pe piroman din înregistrările video publicate în decursul zilei de joi, scrie Digi24. 

Anchetatorii bănuiesc că este vorba cu a adevărat despre piromanul care a incendiat mai multe mașini în Capitala. El este a șaisprezecea persoană care a ajuns la audieri în ultimele zile.

Pompierii au descoperit că piromanul a dat cele trei lovituri de proporţii, sâmbătă seară, după un plan atent studiat: a pus cârpe îmbibate cu benzină sub roţile maşinilor. S-a asigurat că vehiculele iau foc, dar şi-a lăsat şi timp să dispară până izbucneşte vâlvătaia.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie, mai scrie sursa citată.