Evenimentul ZileiActualitateÎnfiorător! Pentru ce se pregătesc spitalele din SUA. Scurgere de documente

Înfiorător! Pentru ce se pregătesc spitalele din SUA. Scurgere de documente

Înfiorător! Pentru ce se pregătesc spitalele din SUA. Scurgere de documente
Documentele din cadrul conferinței medicale au avertizat că spitalele din Statele Unite se pregătesc să facă față la 96 de milioane de infecții cu coronavirus. În plus, același document solicită spitalelor să se aştepte la aproximativ 480.000 de decese din cauza acestei epidemii.

Conferința „American Hospital Association” (AHA) din februarie dezvăluie că spitalele americane se pregătesc pentru:
-96 de milioane de infecții cu coronavirus
-4,8 milioane de spitalizări din cauza infecției
-480.000 de decese în Statele Unite

Potrivit Business Insider , aceste documente „scăpate” sunt revelatoare. Iar  dr. James Lawler, profesor la Centrul Medical al Universității Nebraska, a prezentat cele mai pesimiste estimări ale amploarei epidemiei.

Aceste documente arată o imagine întunecată pentru persoanele cu vârsta peste 60 de ani. Conform documentelor scurse „Persoanele în vârstă de 80 de ani și peste au o șansă de 14,8% de a muri dacă se infectează”. Riscul scade odată cu persoanele tinere, deși persoanele cu vârste cuprinse între 70 și 79 de ani și 60-69 ani sunt încă cu un risc semnificativ, cu rate de mortalitate de 8%, respectiv 3,6% ”.

Business Insider: „Statele Unite au mai puțin de un milion de paturi de spital, iar aproximativ 75% sunt ocupate în general de pacienți existenți , fără legătură cu coronavirusul. Natural News a estimat că paturile de spital din SUA vor fi pline până la 30 mai, dacă nu se va face nimic pentru a opri răspândirea exponențială a coronavirusului.


Accesează: