Acest individ A ŞOCAT LUMEA CU O CRIMĂ generată de probabil CEA MAI BOLNAVĂ MINTE din toate timpurile. DETALII HORROR+18

Acest individ A ŞOCAT LUMEA CU O CRIMĂ generată de probabil CEA MAI BOLNAVĂ MINTE din toate timpurile. DETALII HORROR+18

Un criminal nebun a reușit să îngrozească autoritățile, după ce a mărturisit o faptă oribilă. Profitând de încrederea unei mame a doi copii, ucigașul a pătruns în domiciliul acesteia și i-a curmat viața cu sânge rece, după care a comis un act canibalism care a înfricoșat martorii sosiți la locul crimei.

Forțele de ordine din Rusia au avut un șoc atunci când l-au descoperit pe Aelexey Yastrebov. După ce acesta a omorât-o pe Ekaterina Nikiforova, i-a scos inima și plămânul stâng din piept folosind un cuțit și i-a tăiat gâtul pentru a putea scoate mărul lui Adam, potrivit The Sun.

 

După ce a terminat această operațiune, bărbatul din Rusia a început să gătească cele două organe interne, înainte să îl sune pe proprietarul apartamentului, Zhanna Avdeeva, spunându-i să cheme autoritățile.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sună poliția și ambulanța. Stau întins în sânge, lângă mine este un cadavru”, i-a spus canibalul bărbatului.

Paramedicii sosiți la locul crimei l-au auzit pe criminal spunând: „Este o inimă la gătit pe aragaz”.

Ucigașul, în vârstă de 35 de ani, a încercat să se sinucidă înainte de a-i telefona proprietarului, înfigându-și o foarfecă în gât, dar nereușind să își ia propria viață.

Yastrebov a recunoscut fapta în fața poliției. „I-am spus că îi voi mânca inima, așa că asta am făcut”.