Evenimentul Zilei > Actualitate > INCURSIUNE în casa lui Sinatra. IMAGINI care-ţi taie respiraţia din penthouse-ul care a cucerit-o pe Marylin Monroe
INCURSIUNE în casa lui Sinatra. IMAGINI care-ţi taie respiraţia din penthouse-ul care a cucerit-o pe Marylin Monroe

INCURSIUNE în casa lui Sinatra. IMAGINI care-ţi taie respiraţia din penthouse-ul care a cucerit-o pe Marylin Monroe

A găzduit nenumărate petreceri nebune şi printre invitaţii celebri care i-au trecut pragul se numără şi Marilyn Monroe, preşedintele John Kennedy şi artistul Andy Warhol.

Penthouse-ul care i-a aparţinut lui Frank Sinatra îşi aşteaptă acum un cumpărător, dispus să plătească pentru ea nu mai puţin de 7,7 milioane de dolari.
Apartamentul, care are o suprafaţă de aproape 1.000 de mp, este situat în inima New-York-ului, pe strada New York’s East 72nd şi are vedere la East River. Are patru dormitoare, şase băi, o terasă imensă şi se întinde pe două etaje- 22 şi 23.


Frank Sinatra a locuit în acest apartament între 1961 şi 1972 şi s-a implicat în decorarea lui. Casa nu mai arată chiar ca odinioară, între timp fiind modernizată, însă conceptul designului a fost păstrat.

„Apartamentul a fost modernizat, dar este încă potrivit pentru a găzdui aceleaşi petreceri nebune. Este ideal pentru cineva cu o viaţă socială foarte activă, care se vrea înconjurat de lume, care vrea să organizeze aici dineuri şi tot felul de evenimente”, a declarat agentul imobiliar Jason Haber pentru New York Post.