Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL. Operații estetice într-un coafor din SUCEAVA
INCREDIBIL. Operații estetice într-un coafor din SUCEAVA

INCREDIBIL. Operații estetice într-un coafor din SUCEAVA

Colegiul Medicilor din Suceava a depus o plângere la Poliție, reclamând că intr-un coafor din oraș s-ar face interventii estetice, deși nu există niciun medic care să facă aceste operații

Președintele Colegiului Medicilor din Suceava, dr. Sorin Hâncu, a declarat, la Antena3, ca a sesizat Poliția pentru a ancheta aceste fapte pe care le considera „complet ilegale”. „Am sesizat Politia care este in masura sa ancheteze astfel de practici complet ilegale. Nu avem niciun nume, dar trebuia sa se inregistreze ca si clinica, unitate medicala privata si locatia unde isi desfasoara activitatea, dar nu avem nimic de acest fel. Ei spun pe Internet ca sunt clinica numarul 1 in estetica din Bucuresti, nu avem un nume, nimic. Am auzit ca se desfasoara (activitatea medicala – n.r.) intr-un coafor. Noi nu avem treaba, asta ancheteaza Politia. Noi vrem numai sa fie in deplina legalitate, pentru ca astfel de practici, in spatii complet necorespunzatoare pot fi un real pericol pentru sanatate. Se pot transmite boli foarte grave, cum este SIDA, hepatita C sau infectii, ori Colegiul Medicilor are aceasta obligatie, de a veghea la buna desfasurare a actului medical, atat in privinta medicilor, cat si a locatiilor in care acestia isi desfasoara activitatea”, a declarat dr. Hancu, citat de colegii de la ziarul sucevean obiectivdesuceava.ro.

În anunțurile publicitare din oras, salonul ar oferi mărire buze și pomeți, stergerea ridurilor, cocktailul frumuseții cu vitamine, umplere și depigmentare de cearcăne, lipoliza (slăbire localizată) și terapia „Vampir”. Anunțuri au fost postate și pe pagina de Facebook, însă acestea au fost șterse.