Ciprian L., 41 de  ani, nașul gemenilor Denisa și Abi, în vârstă de 13 ani, din localitatea Bacova, i-a adus pe minori la pizza la Timișoara, noaptea de marți spre miercuri, în compania unui prieten german, Horst, în vârstă de 55 de ani.
Cei care se aflau în local au constata că totul era nepotrivit. Ora era total nepotrivită: ieșirea celor patru se petrecea între orele 2,00 și 3,00, fiind vorba de doi copii care a doua zi, în mod normal, trebuiau să meargă la școală. Și atitudinea adulților era nepotrivită: bărbații le-au comandat copiilor mâncarea, apoi i-au îmbiat cu țigări, în timp ce unii din martori susțin că au văzut cum bărbatul mai în vârstă a început să o mângâie pe fata de 13 ani.
Cineva a sunat la 112. Poliția a intervenit imediat,. iar adulții au fost conduși la secție. Polițiștii i-au luat la întrebări pe cei doi bărbați, apoi pe părinții copiilor, din Bacova. Aceștia din urmă au spus că ei le-au permis celor mici să își însoțească nașul ”la oraș”. ”Oamenii legii fac verificări pentru a stabili starea de fapt”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș. (Sursă foto: Survincity)

Te-ar putea interesa și: