Evenimentul Zilei > Social > VIDEO INCREDIBIL! Lună de miere care sfidează nunta de sute de mii de euro!
VIDEO INCREDIBIL! Lună de miere care sfidează nunta de sute de mii de euro!

VIDEO INCREDIBIL! Lună de miere care sfidează nunta de sute de mii de euro!

Ronaldo și Daria, tinerii milionari de etnie romă care au șocat țara anul trecut cu nunta lor de sute de mii de euro, RECIDIVEAZĂ! De data aceasta cu imagini din luna lor de miere, petrecută la Dubai! Cei doi proaspăt căsătoriți s-au filmat ca marii actori de la Hollywood și au făcut risipă de bani!

Bogățiile pe care le-au afișat la nunta de anul trecut, de la Arad, Ronaldo și aleasa lui, Daria, au lăsat mască întreaga națiune, mai ales după ce imaginile au fost difuzate de mai multe posturi TV. Zeci de kilograme de aur, cele mai scumpe mașini și rochii de la cei mai pretențioși desigeri, cam așa am putea descrie alaiul de la celebra petrecere.

Cum cele 5 minute de faimă au trecut prea repede, cei doi tineri s-au gândit că e cazul să fie invidiați din nou! Așa că și-au angajat echipă de filmare și-au plecat în luna de miere, la Dubai!

Acolo, cei doi îndrăgostiți s-au filmat numai la restaurante de lux, la bordul unui Rolls Royce sau pe un iaht luxos, încercând să refacă celebra scenă din "Titanic". ȘI-au cumpărat bijuterii de mii de dolari și s-au lăfăit în hoteluri si restaurante de cinci stele!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.