INCOGNITO EVZ. Povești fără perdea ale cuplurilor care își caută parteneri pentru sex în trei la mica publicitate

INCOGNITO EVZ. Povești fără perdea ale cuplurilor care își caută parteneri pentru sex în trei la mica publicitate

2+1.  Dragostea în doi e desuetă. Noua nebunie a perechilor moderne este să-l caute pe "al treilea" în anunţurile de la ziar sau pe net. Scopul e revigorarea vieţii sexuale sau a bugetului, după caz.

„Cuplu căutăm parte­ner/ă" este printre ultimele găselniţe în materie de anunţuri matrimoniale. Cazuistica este diversă. Concubini sau soţi cu ani buni de mariaj în spate, pe care iubirea singură nu-i mai încălzeşte şi vor să spargă monotonia, sau studenţi care "îmbină utilul cu plăcutul", un fel de prostituţie mascată. Dacă unii dintre ei caută să lege şi prietenii, alţii sunt doar "maşini de făcut sex", pe bandă rulantă, contra unor sume de bani, după ceas.

Întâlnirile în trei sau în patru au câteva reguli de aur: se cere discreţie şi seriozitate, de aceea partenerii sunt străini aleşi de pe net, iar întâlnirile au loc acasă, nu la hotel. Con­versaţiile sunt spumoase: după chestiuni de bază, precum vârstă, localitate, înălţime şi greutate, capătă tentă sexuală: poze, webcam, experienţă şi "dotări".

Psihologii vorbesc despre fenomen în termeni de devianţă sexuală. Am pătruns în acestă lume promiscuă şi vă prezentăm trei conversaţii "fără perdea" cu persoane care caută împlinirea sexuală la mica publicitate. SEXUL CA SOLUŢIE DE RESUSCITARE A CĂSNICIEI

Ne puteți urmări și pe Google News

"Încă ne iubim, dar ne-am cam plictisit. Vrem adrenalină" Mircea şi Daniela, 46 şi 36 de ani, inginer şi asistentă medicală, căsătoriţi de18 ani, au un copil, din Focşani. Sunt novici la capitolul „sex în trei”. INCOGNITO EVZ: Ţi-am găsit anunţul pe net. E încă valabil, ca să zic așa? Mircea: Sigur că da. De cât timp faceţi în trei? Nu am mai făcut deloc până acum, dar încercăm. De ce? Ghici de ce vreau.

Te-ai plictistit de nevastă? Aha, ai ghicit. Monotonie la orizont.

Dar vă mai iubiţi? Da, sigur. Nu ne despărţim, avem un copil, dar vrem ceva noi, vrem adrenalină, știi tu...

Ai convins-o uşor? Femeile nu prea vor, asta e adevărat, dar chiar vrem să încercăm. Eu nu sunt genul gelos, posesiv, așa că nu am probleme cu asta.

Cum arătaţi? Descrie-te pe tine şi soţia ta. Brunet, 1.80, 90 de kg, iar ea, șatenă, frumușică, 1.64, 70 de kg, plinuţă, dar bine proporţionată.

Unde ne-am întâlni dacă m-aş hotărî să vin? La noi acasă sau la tine dacă stai singură.

Puneți anumite condiţii? Vrem doar să ne simţim bine. Nu ne interesează ca partenera să fie fotomodel. Doar să fie curată, serioasă.

Pe bani?Nu. Avem condiţie financiară bună. Vrem doar de plăcere. METODĂ DE SOCIALIZARE

"Prietena mea are 50 de ani, dar arată bine - blondă, 1.70"

Cristian, 28 de ani, şofer, şi Mariana, 50 de ani, menajeră, din Bucureşti. Ar fi de acord cu o relaţie de durată în trei, bazată pe iubire și respect. ICOGNITO EVZ: Spune-mi cum arăți. Cristian: Eu am 28 de ani, partenera mea e mai matură. Dar, depinde ce îți dorești. Ne putem vedea doar noi dacă te deranjează să ai relații cu o femeie matură.

Cât de matură? Aproape 50 de ani, Dar arată bine. E blondă, 1.70, 65 kg. Iar eu sunt brunet, ochi albaştri, 1.85. Ai poze sau webcam?

Prematur, aş vrea să ne cunoaştem mai bine. De cât timp aveţi experienţe în trei? Ok, dar să știi că poţi avea încredere. De anul trecut.

Cine a fost cu ideea? Femeile sunt mai greu de convins... Aşa e, eu am fost cu ideea. Dar, până la urmă a început şi ei să-i placă.

De ce vă căutaţi alte partenere?De plăcere. Nu e monotonie neapărat, dar voiam ceva nou, mai excitant. Cam câte partenere aţi avut?Zeci. Tinere, cam 25-30 de ani.

Mi-ai zis că ai fi dispus să ne întâlnim doar noi. S-a mai întâmplat? Da, s-a mai întâmplat. Să ştii că sunt genul ăla tandru, pupăcios, preludiu lung. Mă descurc bine. Am avut și câteva relații de durată. Unde găsiţi partenerele? Doar pe net. Pentru dis­creţie. Unde vă întâlniţi? Acasă la noi sau la ea, dacă stă singură. Poţi avea încredere, suntem discreţi.

Ţi s-a întâmplat să-ţi placă mai mult cineva dintre partenerii de sex? Nu chiar, dar, dacă e de treabă, putem continua relaţia.

Adică să o pără­seşti pe prietena ta... Nu, continuăm relaţia în trei. Să ieşim în oraş, în parc, chestii de-astea.

Cereţi bani? Nu o facem pe bani. Au mai cerut unii, dar nu au căpătat. 

SEXUL ÎN GRUP CA BUSINESS

"După ceva timp, am zis să ne simţim bine şi financiar" Adi şi Roxi, 22 de ani, studenţi la Agronomie, Bucureşti. Sunt împreună de doi ani şi întreţin relaţii cu femei, bărbaţi sau cupluri. Pe bani, 250 de lei ora. Nu amestecă viaţa personală cu afacerile. EVZ: Cum arătaţi? Adrian: Brunet, tenul alb, 1.75, 65 kg, bine făcut. Partenera mea e blondă, cu tenul alb, 1.68, 55 de kg.

Aţi mai avut astfel de relaţii? Parteneri de pe net sau și din cercul de prieteni? Da, de pe net, discreţia e maximă. Suntem împreună de doi ani şi facem în trei sau cu cupluri de un an.

Aţi fost amândoi de acord? Păi, prietena mea m-a convins. Ea a fost cu ideea. La început am fost puţin gelos. Prima oară am zis să încercăm, d curiozitate. Pe urmă, s-a pus problema să îmbinăm utilul cu plăcutul. Adică să ne simţim bine şi financiar.

Şi cât cereţi? 250 de lei, o oră. Facem absolut de toate de banii ăștia.

Unde vă întâlniţi? La noi acasă, stăm singuri într-o garsonieră de lux în Berceni.

Câţi parteneri aveţi pe săptămână?Cam zi de zi, şi vechi şi noi.

Nu e obositor, nu te saturi să faci aşa, la comandă? Lumea să vină şi să plece ca la hotel...Deloc, e ca o afacere. Și ne simțim și bine, ți-am zis.

Aţi avut vreo experienţă neplăcută cu ei? Da, că unii au venit neepilaţi.

Ţi s-a întâmplat vreodată să te îndrăgosteşti de vreo parteneră? Sincer, da. Dar tot cu prietena mea am rămas. Pentru că cine vine stă doar o oră, ne simţim bine şi doar atât. "Mi-a plăcut o fată, dar tot cu prietena mea am rămas. Lumea vine, ne simţim bine o oră şi cam atât.“ ADI, fidel al rubricii matrimoniale DE LA PSIHOLOG

La limita dintre fantezie şi devianţă Să aduci un alt partener în dormitor o dată, de două ori, e o fantezie, dar atunci când căutarea e continuă, ceva scârţăie în cuplu sau trădează o devianţă. "Sunt persoane cu patologie sexuală, care spun că doar aşa obţin senzaţii tari. Există chiar o categorie de bărbați impotenți cărora le place să-și privească partenera în timp ce întreține relații sexuale cu altcineva, pentru că doar așa obțin satisfacția sexuală. La început, toți au impresia că sexul în trei e o modalitate boemă, exotică de a-şi întreţine erotismul, însă, în timp, apare invariabil gelozia şi com­paraţia", explică psihologul Keren Rosner, de la cabinetul bucureștean Mentarex Consult. Citiţi şi:

  • Ultima nebunie a lumii moderne: Să-ţi cauţi AMANTĂ la Mica Publicitate!