Evenimentul Zilei > International > Incident SUSPECT. Un avion a aterizat de urgență după ce mai mulți pasageri au LEȘINAT
Incident SUSPECT. Un avion a aterizat de urgență după ce mai mulți pasageri au LEȘINAT

Incident SUSPECT. Un avion a aterizat de urgență după ce mai mulți pasageri au LEȘINAT

O aeronavă care efectua o cursă pe ruta Chicago - Hartford a aterizat de urgență, pe aeroportul din Buffalo, după ce trei pasageri și-au pierdut cunoștința, relatează The Washington Post.

Inițial, reprezentanții companiei SkyWest Airlines au precizat, într-un comunicat trimis miercuri după-amiază, că unui singur pasager i s-a făcut rău, revenind ulterior, în cursul nopții, cu informația că de fapt au fost trei pacienți care au leșinat.

"După ce personalul nostru și autoritățile locale au verificat aeronava, nu a fost descoperită nicio problemă cu presurizarea din interiorul avionului sau alte deficiențe tehnice. Investigația noastră este în curs de desfășurare", a declarat Marissa Snow, purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Echipajul aeronavei a luat decizia de a ateriza de urgență la Buffalo, N.Y, după ce un pasager și-a pierdut cunoștința. Ulterior, compania aeriană a anunțat că, potrivit informațiilor primite de la personalul medical, alți doi pasageri au acuzat pierderi de cunoștință în timpul zborului.