Ambasada Columbiei de pe strada Polonă nr 35. Echipajele au fost chemate la fața locului după ce o femeie de 22 de ani a căzut de la etajul 3. Paramedicii au constatat că tânăra prezenta multiple traumatisme, dar era în stare conștiență. A fost transportată de urgență la Spitalul Universitar.

Ancheta a fost demarată de echipa de la „Omoruri”, din Poliția Capitalei, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul București, așa cum se procedează în cazurile de precipitare de la înălțime.

Nu știam la ora când am făcut fotografiile dacă femeia era angajata ambasadei sau se afla în vizită acolo, în unul dintre apartamentele imobilului, și nici de ce naționalitate este.

Surse judiciare au precizat, în exclusivitate pentru evz.ro, că ar fi vorba despre un gest sinucigaș.

Ulterior, la solicitarea evz.ro, Poliția Capitalei a transmis:

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată că o femeie a căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat în zona sa de competență teritorială.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și un echipaj de prim ajutor, care a preluat persoana rănită și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.
Într-un final, Diana Sarcă, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei ne-a precizat că” imobilul situat în zona de competență teritorială” a Secției 1 este un bloc din imediata vecinătate a ambasadei Columbiei. Misiunea diplomatică are, într-adevăr, adresa str. Polonă nr.35.
Și de la SMURD ni s-a confirmat că a fost chemat la intervenție la adresa unde figurează reprezentanța diplomatică.
Având în vedere comunicatul Poliției Capitalei, tragem concluzia că tânăra pentru care s-a chemat SMURD-ul  la imobilul de lângă ambasadă este româncă și că s-au încurcat puțin adresele.