Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident diplomatic. Mașina cu consulul onorific al Serbiei la bord, imobilizată de poliție
Incident diplomatic. Mașina cu consulul onorific al Serbiei la bord, imobilizată de poliție

Incident diplomatic. Mașina cu consulul onorific al Serbiei la bord, imobilizată de poliție

O mașină în care se afla consulul onorific al Serbiei a încercat să scape de controlul poliției, nu a oprit la semnele agenților și a continuat cursa nebunească. Ulterior a tamponat mașina oamenilor legii, plecată în urmărirea fugarilor.

Update:

Bărbatul care se afla la volan este un cetățean străin în vârstă de 42 de ani, a anunțat Poliția, sâmbătă dimineața.
„La ora 00:30, în zona Pipera, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea pe Șos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, polițiștii solicitând sprijinul colegilor din zonă .
Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto și ocupanții au imobilizați. A fost identificat bărbatul care se află la volan, are 42 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.
În autovehicul se mai aflau 3 ocupanți. În urma acestui eveniment, unul dintre polițiști a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, se specifică în comunicatul polițiștilor de la Brigada Rutieră.

Știrea inițială: Incidentul a avut loc în București în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intersecția șoselei Pipera cu Calea Floreasca.

În urma accidentului, un agent de poliție a fost rănit ușor.

Șoferul care a vrut să fugă de poliție și cei trei pasageri, printre care și unul care s-a legitimat drept consul onorific, au fost imobilizați și încătușați.

Fiindcă șoferul nu a respectat semnalul agenților de poliție, agenții l-au urmărit și interceptat, numai că mașina de poliție a fost lovită de fugari.

Rezultatul alcooltestului în cazul șoferului a fost de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează g4media.