Update:

Bărbatul care se afla la volan este un cetățean străin în vârstă de 42 de ani, a anunțat Poliția, sâmbătă dimineața.
„La ora 00:30, în zona Pipera, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea pe Șos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, polițiștii solicitând sprijinul colegilor din zonă .
Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto și ocupanții au imobilizați. A fost identificat bărbatul care se află la volan, are 42 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.
În autovehicul se mai aflau 3 ocupanți. În urma acestui eveniment, unul dintre polițiști a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, se specifică în comunicatul polițiștilor de la Brigada Rutieră.

Știrea inițială: Incidentul a avut loc în București în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intersecția șoselei Pipera cu Calea Floreasca.

În urma accidentului, un agent de poliție a fost rănit ușor.

Șoferul care a vrut să fugă de poliție și cei trei pasageri, printre care și unul care s-a legitimat drept consul onorific, au fost imobilizați și încătușați.

Fiindcă șoferul nu a respectat semnalul agenților de poliție, agenții l-au urmărit și interceptat, numai că mașina de poliție a fost lovită de fugari.

Rezultatul alcooltestului în cazul șoferului a fost de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează g4media.