Până pe 11 iulie, ochii fanilor din întreaga lume vor fi ațintiți către cele 11 orașe în care se dispută meciurile de la EURO 2020.

 

E o competiție atipică, având în vedere are loc în mai multe țări, dar acest lucru face ca turneul să fie și mai interesant.

 

Unele țări vor profita de avantajul terenului propriu și de prezența fanilor în tribune, în timp ce altele sunt gata să producă mari surprize printr-o evoluție de excepție, așa cum a fost și cazul naționalei Țării Galilor la EURO 2016, echipă care a ajuns în semifinale.

 

Așadar, EURO 2020 va fi imprevizibil, dar asta îl face și mai interesant pentru pariori, care vor încerca să anticipeze cu succes rezultatele. Iar pentru un plus de inspirație, am ales trei ponturi pariuri EURO 2020 inspirate de pe portalul de specialite gnttips.ro

 

  1. Harry Kane să fie cel mai bun marcator de la EURO 2020 (cota 7.50) – Atacantul lui Tottenham se anunță unul dintre jucătorii cu cele mai mari șanse să fie golgheterul EURO 2020. Vine după un sezon excelent în tricoul lui Tottenham, pentru care a marcat 33 de goluri în toate competițiile. În plus, la naționala Angliei are un procentaj foarte bun, cu 34 de goluri în 54 de meciuri. Iar 2021 a fost un an pe care Kane la început bine la națională, cu două reușite în trei partide. Atacantul britanic face parte dintr-o națională care are șanse mari să câștige EURO 2020, astfel că va avea la dispoziție mai multe meciuri în care să arate ce știe. Iar Anglia poate profita și de faptul că semifinalele și finala EURO 2020 se vor disputa pe stadionul Wembley din Londra.

 

  1. Belgia să câștige Grupa B (cota 1.77) – Belgienii nu ar trebui să aibă probleme într-o grupă din care mai fac parte Danemarca, Rusia și Finlanda. Adversarele lor nu mai reprezintă de mult timp nume care să aibă mari ambiții la nivel continental. Danemarca a câștigat EURO în 1992, în timp ce Rusia a fost campioană în vremuri de mult apuse, în 1960. În plus, Finlanda este la debutul la un Campionat European. În schimb, Belgia este o echipă de tradiție, care are un lot valoros pe toate compartimentele și poate alinia două echipe la fel de valoroase. În aceste condiții, cota 1.77 pentru acest pariu merită luată în calcul, fiind foarte bună.

 

  1. Cristiano Ronaldo să marcheze cel puțin 3 goluri la EURO 2020 (cota 1.85) – Starul portughez a ajuns la o vârstă respectabilă, însă continuă să joace la cel mai înalt nivel. A încheiat ultimul sezon cu 36 de goluri în 44 de meciuri pentru Juventus în toate competițiile. În plus, la naționala Portugaliei are 103 goluri marcate în 174 de meciuri. Dar Ronaldo este, alături de Michel Platini, și jucătorul care a marcat cele mai multe goluri în istoria Campionatului European – 9 la număr. În plus, la EURO 2012 și EURO 2016 portughezul a reușit să marcheze cel puțin trei goluri. Așadar, având în vedere aceste lucruri, recomandarea are șanse bune de reușită, ținând cont că Ronaldo încă este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Ce-i drept, Ronaldo va avea de tras în faza grupelor, în condițiile în care Portugalia este în aceeași grupă cu Franța, Germania și Ungaria, dar meciurile cu miză nu au fost niciodată o problemă pentru jucătorul lui Juventus Torino, care a demonstrat de atâtea ori că e capabil să înscrie în poarta oricui.