Evenimentul Zilei > Actualitate > Încep seriale sexy la Euforia TV
Încep seriale sexy la Euforia TV

Încep seriale sexy la Euforia TV

Sub sloganul "Nopţi senzuale", începând de sâmbătă, la Euforia TV se va difuza "Secret diary of a call girl" ("Jurnalul secret al unei dame de companie"), producţie TV realizată după o poveste reală, bazată pe blogul omonim al celebrei dame de companie "Belle de Jour".

În rolul principal apare bomba sexy Billie Piper, care va interpreta rolul unei escorte de lux care locuieşte în Londra.
Belle de Jour e sex-boggeriţa anonimă care a stârnit cele mai multe controverse în lumea media, identitatea ei fiind dezvăluită abia în 2009.
Pe numele ei adevărat Brooke Magnanti, a crescut în Florida, a absolvit un liceu catolic, după care, la 16 ani a intrat la Univeritate în Anglia, urmând ca în 2004 să îşi ia şi doctoratul, timp în care şi-a completat bugetul lucrând ca damă de companie.
Tot sâmbătă, debutează şi emisiunea în care specialista Anna Richardson propune câteva subiecte legate de sex tratate într-o manieră relaxantă în emisiunea "Să vorbim despre sex!"
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/wj4E3j8d8PI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>