Evenimentul Zilei > Social > Incendiu puternic într-un hotel din centru Capitalei. O femeie a suferit arsuri grave
Incendiu puternic într-un hotel din centru Capitalei. O femeie a suferit arsuri grave

Incendiu puternic într-un hotel din centru Capitalei. O femeie a suferit arsuri grave

O persoană a suferit arsuri grave, fiind transportată la spital, iar alte două persoane s-au intoxicat cu fum, după ce un incendiu a izbucnit într-un hotel din centru Capitalei sâmbătă noapte.

 Conform ISU, incendiul a izbucnit într-o cameră de la subsolul unui hotel aflat pe strada Theodor Sperantia din sectorul 3 al Capitalei. La momentul la care pompierii au ajuns la locul incendiului, toate persoanele din hotel erau evacuate. Reprezentantul ISU a precizat că o femeie care era cazată în camera de hotel în care a izbucnit focul a suferit arsuri pe aproximativ 70 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportată în stare gravă la Spitalul "Floreasca", scrie News.ro. 

În alte două persoane s-au intoxicat cu fum şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, în camera aflată la subsolul hotelului, iar la faţa locului pompierii au intervenit cu patru maşini, fiind trimise, de asemenea, şi trei ambulanţe. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare.