Evenimentul Zilei > International > INCENDIU în Paris, imediat după atentatul din Nisa. Turnul Eiffel a fost cuprins de flăcări | VIDEO
INCENDIU în Paris, imediat după atentatul din Nisa. Turnul Eiffel a fost cuprins de flăcări | VIDEO

INCENDIU în Paris, imediat după atentatul din Nisa. Turnul Eiffel a fost cuprins de flăcări | VIDEO

Un incident bizar a avut loc noaptea trecută şi la Paris, în apropierea Turnului Eiffel, care a fost prin de flăcări. Mulţi cetăţeni consideră că ar avea legătură cu atentatul din Nisa, însă nu există nicio dovadă în acest sens. Autorităţile cercetează, informează Boston Globe.

Ziua Franței se încheie cu o tragedie pe Coasta de Azur. La Nisa, un camion a intrat cu o viteză de cel puțin 50 km/oră, într-o mulțime de oameni, care urmărea focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Naționale. Potrivit celor mai recente informații, sunt cel puțin 84 de morți și 100 de răniți. Incidentul vine chiar după ce președintele Franței a anunțat că nu va prelungi starea de urgență în țară, după data de 26 iulie, în urma antentatelor anterioare.

În noaptea de joi spre vineri, Turnul Eiffel a fost cuprins de flăcări, dar nu este sigur dacă acest incident este legat de atacul terorist de la Nisa.  

Camionul care a intrat deliberat în cetăţenii care urmăreau focurile de artificii conținea explozibili. Martorii au declarat că vehiculul a luat viteză și a intrat plin în mulţime, apoi, a coborât din maşină şi a deschis focul asupra francezii care fugeau.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: