Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă o autostradă în pericol. Dealul de pe A6 a luat-o la vale
Încă o autostradă în pericol. Dealul de pe A6 a luat-o la vale

Încă o autostradă în pericol. Dealul de pe A6 a luat-o la vale

Un deal care mărginește autostrada A6, pe porțiunea dintre Lugoj și A1, a luat-o la vale. Porțiunea de deal s-a surpat, iar pământul și taluzurile au căzut în rigola de lângă autostradă.

Șoferii care au trecut luni pe A6 au observant cum dealul a luat-o efectiv la vale. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara arată că firma care a realizat lucrările va trebui să remedieze problemele apărute. „A alunecat taluzul, care a ajuns lângă șanț, nu a fost închisă nicio bandă, circulația este restricționată la 60 km/h, sunt utilaje acolo pentru a încărca pământul. Reprezentantii firmei Tirena Scavi au fost la fața locului cu utilaje, pentru a debarasa pământul. A fost impusa restricție de viteză, până se finalizeaza operațiunea”, ne-a declarat Alina Sabou, purtător de cuvânt al DRDP Timiș. (Sursa foto: Pressalert.ro)

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.