Evenimentul Zilei > Justitie > Încă doi polițiști reținuți în dosarul comisarului Marius Maghiari, pentru că ar fi încercat să ascundă accidentul | VIDEO
Încă doi polițiști reținuți în dosarul comisarului Marius Maghiari, pentru că ar fi încercat să ascundă accidentul | VIDEO

Încă doi polițiști reținuți în dosarul comisarului Marius Maghiari, pentru că ar fi încercat să ascundă accidentul | VIDEO

Doi polițiști au fost reținuți în dosarul comisarului Marius Maghiari. Parchetul a găsit date potrivit cărora aceștia ar fi încercat să mușamalizeze accidentul pe care Maghiari pe care l-a provocat în urmă cu aproape două luni. Cei doi au spus în fața instanței că și-au făcut treaba și nimic mai mult, informează B1 TV.

Comisarul Marius Maghiari, care ar fi dat cu maşina peste o femeie, în urmă cu câteva săptămâni, şi ar fi încercat să ascundă acest lucru, a precizat că, inițial, ar fi ajuns la acord cu victima să meargă la un mediator, dar apoi a fost refuzat când aceasta a fost sunată de la procuratură.

După ore de reţinere şi audieri în faţa instanţei, poliţiştii suspecţi şi-au declarat ferm nevinovăţia public. În acest dosar, Maghiari se află sub control judiciar cu interdicţia de a părăsi ţara.

Conform declarațiilor avocatei lui Marius Maghiari, acesta ar fi dus-o pe femeie la spital cu maşina sa şi, pe drum, s-au înţeles ca ea să declare că a fost vorba de un accident de muncă, pentru a evita complicaţiile unui proces penal.

O decizie în acest caz va fi dată în data de 18 august, deoarece procurorii au contestat soluția, iar Marius Maghiari a contestat măsura controlului judiciar.

Ofiţerul de la Brigada Rutieră a Capitalei mai are un dosar, în care se fac cercetări la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, după ce a fost reclamat că a lovit un coleg de clasă al fiicei sale.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: