Înainte de a fi săltaţi. Fenomen de amploare: Imagini cu oameni GOI în faţa unor MINUNI ale arheologiei / VIDEO

Înainte de a fi săltaţi. Fenomen de amploare: Imagini cu oameni GOI în faţa unor MINUNI ale arheologiei / VIDEO

Un fenomen care în ultima vreme a căpătat o amploare neobişnuită. Şi anume etalarea în ţinuta lui Adam pentru poze, în faţa unor situri arheologice celebre.

Spre exemplu, autorităţile peruane au o mare problemă în acest sens. Tocmai de aceea intenţionează să le impună celor care le vizitează ţara mai multă decenţă. În condiţiile în care numărul turiştilor care se pozează goi în faţa ruinelor incaşe de la Machu Picchu a crescut considerabil, după cum  informează cotidianul francez le Figaro.

Au fost surprinşi

După ce a rezistat timp de şase secole în faţa intemperiilor, războaielor civile, invaziei spaniole sau turismului în masă, cel mai mare sit arheologic din America Latină ar putea fi afectat de „tendinţele nudiste ale unor vizitatori”. Cel puţin aceasta este ideea pe care o insinuează autorităţile peruane, care vorbesc despre o „crimă contra culturii”, după ce patru turişti au fost surprinşi goi-puşcă pe vârful Machu Picchu. Doi australieni, în vârstă de 22 și 24 de ani, s-au filmat goi, în timp ce doi canadieni, ambii în vârstă de 20 de ani, s-au fotografiat fără haine cu un smartphone, înainte de a fi săltaţi de poliţia locală. Au fost ţinuţi în arest câteva ore şi urmează să compară în faţa justiţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi alte imagini

În 2013, australianul Liam Timothy şi neo-zeelandezul Mathew Jared s-au imortalizat în timp ce alergau goi printre ruinele sitului. Imaginile au fost postate pe internet în februarie 2014. Etalarea în ţinuta lui Adam pentru poze vizează şi alte situri arheologice celebre, ca un efect al modei motivată mai întâi de iniţiative personale postate pe internet. De exemplu asemeni celei a lui Amichay Rab, un israelian care apare gol pe blogul său, cu ocazia unei călătorii în America de Sud. A fost creată chiar şi o pagină de Facebook, Naked at Monument, unde, printre fotografii făcute la Machu Picchu, se regăsesc imagini de la Marele Zid Chinezesc, de la statuia lui Cristo Redentor (Iisus Mântuitorul) din Rio de Janeiro sau de la podul Harbour din Sydney!

<iframe src="//www.youtube.com/embed/MybPqL8ehEY" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>

  • Reședința lui Viktor Ianukovici. Gradina zoologică, parc auto si un vapor | GALERIE FOTO

  • Cele mai spectaculoase imagini surprinse cu patinatorii de la Jocurile Olimpice de Iarna | GALERIE FOTO AMUZANTĂ

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Radiografia PNL, făcută de un senator: "Primarii și președinții de consilii județene se simt ca și cățelul înțărcat. Se vorbește de un Congres extraordinar"
  • Șefa licențelor din cadrul Autorității Rutiere Române, reținută de DNA după ce a primit mită o mașină, două laptopuri, haine, un televizor și boxe
  • Linşajul lui Andrei Pleşu, idioţia morală şi spaţiul libertăţii

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Dispozitive medicale ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE. Cum erau tratați oamenii în trecut | GALERIE FOTO
  • Este posibil ca toţi cei care fac acest lucru dimineaţa să fie BOLNAVI PSIHIC?
  • Doctorii sunt şocaţi. Acest copil tocmai s-a născut | VIDEO