În căutarea succesului

În căutarea succesului

Serialul „Revenirea” are toate ingredientele pentru a oferi câteva clipe de relaxare în faţa televizorului: un scenariu savuros, personaje charismatice şi simpatica Lisa Kudrow, în dublă ipostază: actriţă şi scenaristă.

Se poate spune că serialul difuzat de HBO reprezintă chiar reîntoarcerea actriţei Lisa Kudrow în atenţia publicului. După succesul de care s-a bucurat pe când juca în sitcomul „Prietenii tăi”, Lisa o interpretează acum pe Valerie Crash, o fostă vedetă de televiziune, nu foarte talentată, care încearcă să reintre în graţiile producătorilor şi să obţină un rolişor.

Protagonistă de reality-show

Singura şansă ca Valerie să-şi revitalizeze cariera este să-şi bună la bătaie viaţa personală şi să accepte să fie protagonista unui reality-show. Dacă soţul său, Mike, şi menajera Esperanza nu prea sunt prea încântaţi să-şi expună viaţa în faţa camerelor de luat vederi, coafeza Valerie este mai mult decât fericită să strălucească pe micul ecran. Situaţia devine şi mai complicată atunci când intervine Jane, produ cătoarea care filmează viaţa lui Valerie şi care are un stil de viaţă com plet diferit de cel al actriţei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Personaj antitalent

Valerie, personajul interpretat de Lisa, este un antitalent. Chiar dacă nu mai străluceşte în lumina reflectoarelor, fosta vedetă se consideră încă un star. Nu renunţă la visul de a câştiga un rol într-o comedie, expunându-se astfel unor situaţii dintre cele mai ridicole.

Serialul a primit, în 2006, trei nominalizări la Premiile Emmy, iar Lisa s-a ales cu trofeul Gracy pentru interpretarea lui Valerie Cash. Mai mult, actriţa a şi contribuit la scenariul serialului.

Viaţa fără prieteni

Lisei Kudrow nu i-a fost uşor să se despartă de Phoebe, personajul pe care l-a interpretat, timp de zece ani, în sitcomul „Prietenii tăi”. În anii de glorie ai serialului, Lisa a fost încoronată cu un Premiu Emmy şi figura în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune.

Deşi a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din America, Lisa a ţinut întotdeauna la viaţa privată. S-a căsătorit cu afaceristul francez Michel Stern, pe care l-a ferit cât a putut de tabloide. „Am momente când mi-e teamă că oamenii mă vor uita dacă nu ies tot timpul în evidenţă. Dar scopul meu a fost întotdeauna acela de a munci la proiecte pe care sunt fericită să le promovez”, a povestit Lisa, într-un interviu recent acordat presei britanice.

DUMINICĂ, 19.30, Pro Cinema