Evenimentul Zilei > Actualitate > Împușcături în Timișoarei. Tentativa de asasinat asupra fostei mâini drepte a lui Zaher Iskandarani
Împușcături în Timișoarei. Tentativa de asasinat asupra fostei mâini drepte a lui Zaher Iskandarani

Împușcături în Timișoarei. Tentativa de asasinat asupra fostei mâini drepte a lui Zaher Iskandarani

Focuri de armă chiar în centrul orașului Timișoara, fosta mana dreaptă a lui Zaher Iskandarani era la un pas să fie asasinat.

S-au tras focuri de armă în Calea Torontalului din Timișoara. Persoane necunoscute au încercat să-l asasineze pe un om de afaceri de origine siriană. Bărbatul a ajuns la spital, împușcat în mână, iar partea de nord a orașul a fost înțesată de polițiști.

Totul ar fi pornit în fața unei săli de fitness din Calea Torontalului din Timișoara. Jamil Fadi, în vârstă de 40 de ani, cunoscut drept un apropiat al celebrului interlop Zaher Iskandarani, se afla în mașina sa în momentul în care persoane necunoscute au deschis focul asupra automobilului de lux.

Două focuri de armă au lovit portiera din față, de pe partea stângă. Un al treilea foc de armă a străpuns geamul pe partea șoferului și l-a rănit pe bărbat în mână. Jamil Fadi a reușit să fugă și să se adăpostească într-o benzinărie, la câțiva metri de locul incidentului. Aici a sunat la 112 și a cerut ajutor.

 

O ambulanță l-a transportat pe rănit la spital, iar zona a fost împânzită de polițiști. La fața locului a sosit și chestorul Ion Mirescu, șeful IPJ Timiș.

Jamil Fadi a ajuns la Spitalul Municipal Timișoara, unde i-a fost scos glonțul din mână. Mașina sa a fost ridicată și dusă la sediul IPJ Timiș, pentru efectuarea expertizei criminalistice.

Oamenii legii efectuează cercetări și urmează să-l audieze pe Jamil Fadi pentru a vedea ce informații le poate oferi acesta despre persoanele care au încercat să-l asasineze.

UPDATE: Fiul lui Zaher Iskandarani a fost dus la audieri

Rami Iskandarani, fiul interlopului Zaher Iscandarani a fost ridicat de polițiști de la domiciliul său din Calea Șagului și dus la audieri la sediul IPJ Timiș, informează  tion.ro