Evenimentul Zilei > Actualitate > “ÎmprEUnă”. Ambasada Olandei te provoacă să descrii Europa printr-o fotografie
“ÎmprEUnă”. Ambasada Olandei te provoacă să descrii Europa printr-o fotografie

“ÎmprEUnă”. Ambasada Olandei te provoacă să descrii Europa printr-o fotografie

Ambasada Olandei la Bucureşti acordă trei premii, un aparat foto profesional, un curs de fotografie şi un album foto, participanţilor la concursul de fotografie „ÎmprEUnă”, care se adresează tinerilor de cel mult 32 de ani interesaţi de valorile europene şi pasionaţi de fotografie.

Competiţia foto „ÎmprEUnă” îi provoacă pe participanţi să arate, printr-o fotografie, ce înseamnă pentru ei Europa.

Pe lângă cele trei premii, un juriu alcătuit din figuri publice din mediul cultural, artistic, academic şi de afaceri va alege cele mai bune 20 de fotografii, care vor face parte dintr-o expoziţie specială organizată de Ambasada Olandei.

O fotografie face cât o mie de cuvinte, iar una bună cât un aparat foto profesional şi ceva în plus. Pentru că o fotografie înseamnă a-i aduce împreună pe cel care a realizat-o, cel care o priveşte şi ceea ce înfăţişează cadrul surprins”, se spune într-un comunicat al ambasadei olandeze. “Care este, din punctul tău de vedere, imaginea care surprinde cel mai bine şi mai creativ, ideea de Europa, locul în care ne regăsim cu toţii – cu valorile noastre, cu gândurile şi visurile noastre? Ce este pentru tine Europa, cu adevărat?”, sunt întrebările la care trebuie să răspundă fotografiile înscrise în concurs, potrivit aceluiaşi comunicat

Înscrie-te şi încarcă o fotografie originală până cel târziu în data de 15 mai 2016, ora 23:59 la adresa http://nlembassyromania.wix.com/competitiaimpreuna. Toate imaginile intrate în concurs vor fi publicate în galeria foto a competiţiei.