Imam canibal: Vom ucide, apoi cadavrele voastre le vom mânca. „Allahu Akbar!”

Imam canibal: Vom ucide, apoi cadavrele voastre le vom mânca. „Allahu Akbar!”

Bărbatul, de 31 de ani, tunisian, a fost expulzat din Italia ieri, fiind suspectat de un terorist. Foarte polemic și arogant cu agenții de poliție, a reuşit, totuşi, să devină un lider în închisoare. Iar pasul a fost mic pentru a trece la ameninţări înfiorătoare.

„Mai devreme sau mai târziu voi muriți toți, vom intra în casele voastre, vă vom ucide și vă vom mânca cadavrele. Allahu Akbar!” . Aceste cuvinte le-a adresat unui polițist în penitenciar .Mahmoud Jabali, de 31 de ani, a fost expulzat ieri din Italia. Bărbatul, care deja își ispășește pedeapsa în închisoarea din Padova pentru pedeapsă, a fost suspectat de un terorist.

"Am început sa-l luam la ochi după ce a amenintat un agent", a declarat unul dintre oamenii Nucleului de Ivestigatii Centrale (NIC) al Politiei penitenciare, pentru Il Gazzettino. ''Pe pagina sa de Facebook, și-a exprimat aprecierea pentru un videoclip intitulat: măcelărirea  unui creștin ''. Tunisianul nu avea permis de sejur și a intrat în Italia prin portul Lampedusa. După cum relatează cotidianul, bărbatul avea numeroase antecedente penale pentru infracțiuni cu violență. El și-a exprimat deseori dorința să meargă în Siria să combată.

''Era polemic și arogant cu agenți. Începuse să intensifice practica religioasă ca să devină un șef carismatic printre ceilalți deținuți de religie islamică. Ceremonia rugăciunii de vineri se făcea în celula sa, iar el era permanent îmbrăcat cu haina tipică  imam" (conducătorul rugăciunii colective), au relatat cei de la NIC.

Ne puteți urmări și pe Google News