Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini rupte din filmele de la Hollywood. Un PRIMAR celebru a luat un TOPOR și a distrus tot – VIDEO
Imagini rupte din filmele de la Hollywood. Un PRIMAR celebru a luat un TOPOR și a distrus tot – VIDEO

Imagini rupte din filmele de la Hollywood. Un PRIMAR celebru a luat un TOPOR și a distrus tot – VIDEO

Scos din minți și aburit de alcool, un primar dintr-o comună din Bistriţa-Năsăud a avut o criză de nervi într-un bar din localitatea Uriu, aparent pentru că deciziile sale nu sunt respectate.

Petru Șerban nu s-a gândit deloc, a pus mâna pe topor şi a făcut ţăndări geamurile şi ușile cârciumii. Întrebat de ce a procedat așa, primarul a răspuns simplu: acţiunea sa are la bază o hotărâre a Consiliului Local. 

Conform B1 TV , care citează Bistriteanul.ro proprietarul barului s-a trezit în zori cu angajații primăriei la ușa. Însoțiți chiar de primar, aceștia i-au cerut omului să pună lacătul pe ușa localului, pe motiv că acesta din urmă ar fi fost construit ilegal în urmă cu mai bine de 20 de ani. Deranjat de comportamentul aberant al primarului, patronul a refuzat, așa că edilul și angajatii săi și-au ieșit din fire și au decis să aplice legea cu… forța. Au forțat accesul în local, au spart geamurile și au rupt ușile după care au intrat în încăpere, de unde au luat totul – marfă, mobilier şi aparatură, mai scrie sursa menționată mai sus. 

Primarul susţine că acțiunea sa a fost cât se poate de legală: „Nu am spart ca să facem jaf, ci ca să punem în aplicare legea, o hotărâre a Consiliului Local, un act administrativ cu valoare executorie. Dacă am greşit vom vedea”.