Exclusiv: Imagini rare cu Daniel Zamfir. Apariție surprinzătoare a senatorului în Nordul Bucureștiului. Video

Exclusiv: Imagini rare cu Daniel Zamfir. Apariție surprinzătoare a senatorului în Nordul Bucureștiului. Video

Daniel Zamfir a avut o apariție surprinzătoare în Nordul Bucureștiului. Senatorul a fost surprins de paparazzi EVZ într-o ipostază nemaivăzută până acum. Mai exact, acesta era la o farmacie. Până acum nimic neclar, totuși parlamentarul face un gest de care nimeni nu l-ar fi bănuit.

Acesta fluieră de mama focului timp de minute bune, în timp ce se plimbă pe lângă mașină. Ba mai mult fluieră și își caută portofelul, deși în credința populară fluieratul atrage pagubă. Acest lucru nu pare să îl intereseze pe senator. Probabil acestuia i-a rămas în cap o melodie pe care numai ce a ascultat-o și pe care și-a dorit să o reproducă.

Apariție scoasă din tipare a senatorului

În același timp, nu a dorit să își expună vocea eventualelor persoane din preajmă pentru că, poate, talentul nu-i permite. Dar acest lucru nu avem de unde să-l știm având în vedere că senatorul nu a cântat în public pentru ca vocea să îi fie evaluată de ascultători. Îmbrăcat ca de-obicei, în costum, Daniel Zamfir pare extrem de relaxat, dar și de bine dispus!

Ne puteți urmări și pe Google News

Semn că toate lucrurile în viața lui sunt pe calea cea bună și că nu are niciun motiv pentru care să fie altfel, decât vesel. El face parte din Comisia Economică din Parlament și cel mai recent a luat poziție legat de o inițiativă legislativă bizară. Mai exact doi deputați de la minorități vor ca BNR să preia atribuțiile APNC legat de bănci.

Mutarea atribuțiilor ANPC la BNR nu este agreată de parlamentar

În acest context, senatorul și-a expus public părerea. ”Personal, mi-am exprimat încă de la început rezerva cu privire la acest proiect de lege, mai ales că o lege atât de importantă. Mutarea unor atribuții ale ANPC la BNR , nu este asumată de nici unul dintre partidele politice care sunt la guvernare.

Ca să nu mai vorbim că nici de celelalte partide politice, ci pur și simplu de niște deputați ai minorităților. Acest lucru ridică un semn de întrebare cu privire la această intenție”, a explicat atunci Zamfir.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro