Ultimele imagini cu mașina lui Bogdan Stamatoiu înainte de accident. Ce au descoperit anchetatorii

Ultimele imagini cu mașina lui Bogdan Stamatoiu înainte de accident. Ce au descoperit anchetatorii Salvare, accident. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, a fost implicat într-un accident rutier grav miercuri în județul Ilfov. Mașina pe care o conducea s-a ciocnit de un stâlp de înaltă tensiune.

Acum, au apărut primele imagini cu mașina condusă de Bogdan Stamatoiu, înainte a impact. Deși inițial se vehicula că jurnalistul ar fi încercat să se sinucidă, dovezile de la fața locului nu ar susține această ipoteză.

Bogdan Stamatoiu ar fi frânat înainte de accident

La început, rapoartele indicau că nu s-au descoperit urme de frânare la locul accidentului în care a fost implicat Bogdan Stamatoiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, conform surselor juridice consultate de știripesurse.ro, au fost identificate, ulterior, urme de frânare.

În lumina acestor informații, ipoteza sinuciderii nu pare să mai fie la fel de plauzibilă. Cu toate acestea, anchetatorii vor efectua cercetări pentru a determina cauzele exacte ale accidentului.

Persoane din cercul apropiat al jurnalistului GSP declară că în prezent nu există nicio certitudine cu privire la presupusa tentativă de sinucidere.

Potrivit acestora, acesta ar fi plecat de acasă pentru a face cumpărături. Pe drum, ar fi intrat într-un stâlp de înaltă tensiune de pe DJ 301, în satul Tânganu.

Starea jurnalistului, una stabilă

Conform informațiilor furnizate de surse medicale, starea jurnalistului nu este în prezent critică. Medicii păstrează însă o rezervă în ceea ce privește prognosticul, mai scrie sursa citată.

Bogdan Stamatoiu

mașina Bogdan Stamatoiu. Sursa foto: Antena 3

Acesta a suferit multiple fracturi la nivelul bazinului și picioarelor. De asemenea, intervenția medicală de urgență a fost crucială pentru a evita potențialele riscuri la viață.

Evenimentul în care a fost implicat jurnalistul Bogdan Stamatoiu a avut loc în ziua de miercuri. Polițiștii din orașul Pantelimon au primit informații că un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune pe DJ 301.

Bogdan Stamatoiu a întors mașina din drum chiar înainte de accident

Potrivit unor informaţii prezentate de Antena 3 CNN, se pare că Bogdan Stamatoiu venea dinspre Bucureşti spre Călăraşi. La un moment dat a oprit într-un sat şi a decis să se întoarcă.

S-a întors spre Bucureşti şi la doar şase minute mai tâziu, autorităţile au primit apelul la 112.