Evenimentul Zilei > Social > Imagini incredibile. I-au spart geamul și l-au scos cu mascații din mașină după ce l-a oprit radarul
Imagini incredibile. I-au spart geamul și l-au scos cu mascații din mașină după ce l-a oprit radarul

Imagini incredibile. I-au spart geamul și l-au scos cu mascații din mașină după ce l-a oprit radarul

Un şofer prins de radar în cartierul Priseaca din Târgovişte s-a baricadat în maşină pentru câteva ore, iar poliţiştii rutieri au cerut ajutorul mascaţilor, care l-au scos cu forţa din maşină şi l-au încătuşat.

Polițiștii au avut nevoie de intervenția mascaților pentru a scoate din mașină un șofer care nu a vrut să le deschidă geamul și să le prezinte actele. Evenimentul s-a întâmplat, după ce șoferul a fost oprit de un echipaj de poliție, pentru că circula cu viteză în localitate.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în cartierul Priseaca din Târgoviște, acolo unde șoferul a fost surprins de un echipaj al Poliției Rutiere în timp ce circula cu o viteză peste limita admisă.

Polițiștii l-au tras pe dreapta pe șofer, însă acesta a refuzat să comunice cu agenții şi s-a baricadat în mașină.

Imagini incredibile. Șoferul s-a baricadat în mașină

Timp de două ore, bărbatul a stat în mașină, refuzând să deschidă geamul, să vorbească cu polițiștii sau să coboare din mașină.

Astfel, polițiștii au cerut ajutorul colegilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale. Mascaţii au intervenit la faţa locului şi în mai puţin de un minut au reuşit să îl scoată pe bărbat din maşină.

Acesta a fost pus la pământ și încătușat. Imaginile au fost filmate de Mdi TV.

„La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național 72A, pe raza localității Priseaca, un autoturism condus de un barbat de 47 de ani, din municipiul București.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat ca șoferul figurează în bazele de date ale Poliției Române ca având permisul de conducere anulat.

La solicitarea polițiștilor de a-i însoți la sediul Poliției pentru efectuarea unor verificări, șoferul a refuzat și s-a blocat in autoturism.

Având în vedere refuzul bărbatului de a se conforma solicitărilor polițiștilor, politistii au procedat, conform prevederilor Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcționarea Poliției Romane, la scoaterea acestuia din autovehicul, prin spargerea geamului lateral, și conducerea la sediul Politiei, urmând sa fie dispuse măsurile legale în consecință”, se arată într-o informare a Poliției.

Imagini incredibile. I-au spart geamul și l-au scos cu mascații din mașină după ce l-a oprit radarul.