Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini în exclusivitate. Milionar, înmormântat în grabă. Moartea suspectă a unui personaj celebru
Imagini în exclusivitate. Milionar, înmormântat în grabă. Moartea suspectă a unui personaj celebru

Imagini în exclusivitate. Milionar, înmormântat în grabă. Moartea suspectă a unui personaj celebru

Cazul morții unui personaj celebru a fost ascuns de ochii lumii. Familia a decis să îl înmormânteze mai devreme decât ora la care știau apropiații, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Emi Pian, lider al clanului Duduianu.

Constantin Dinescu, milionarul care a murit, în condiții dubioase, după o noapte petrecută pe litoral, a fost înmormântat la cimitirul Ghencea Civil, într-o discreție totală.

Evz.ro vă prezintă fotografii în exclusivitate.

Deși slujba înmormântării era anunțată, printre cunoscuți, la ora 15.00, ceremonia funerară a avut loc mai devreme.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Emi Pian, lider al clanului Duduianu care, la cererea polițiștilor, a fost înmormântat dimineața, nu după amiază, așa cum fuseseră anunțați responsabilii de la cimitir.

În cazul lui Constantin Dinescu, deși era așteptat la ora 15.00, la ora 12.00 a avut loc slujba de înmormântare la Biserica Spirea Nouă, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”.

Monument istoric, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea. Biserica Spirea Nouă se află pe strada Puişor, la nr.59, în apropiere de Hotel Marriot.

Denumirea „Spirea” vine de la un doctor grec pe nume Spiridon de la al cărui nume vine și denumirea Dealul Spirii, simbol al pompierilor din România.

De la biserică, cortegiul funerar s-a îndreptat către cimitirul Ghencea Civil, acolo unde se află cavoul familiei Dinescu.

Numeroși prieteni, rude și apropiați ai milionarului au fost prezenți la căpătâiul milionarului, mort în condiții suspecte după o aventură la Mamaia.

Sora acestuia s-ar fi ocupat de toate cele necesare pentru înmormântare, au povestit, în exclusivitate pentru evz.ro, martori ai acestui eveniment.

Printre cei prezenți la căpătâiul celui decedat s-au numărat Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu.

Preotul care a oficiat slujba de înmormântare la Biserica Spirea Nouă a fost cel care l-a petrecut și la mormânt pe Constantin Dinescu.

Printre zecile de coroane așezate pe cavoul în care a fost înhumat Constantin Dinescu se aflau și cel al lui Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, bun prieten cu milionarul mort în condiții suspecte.

„L-a otrăvit una de 20 de ani”, șoșoteau oamenii care au asistat la ceremonia funerară…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE