Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginea care a provocat un VAL de indignare în Rusia. Ce a făcut IUBITA lui Putin
Imaginea care a provocat un VAL de indignare în Rusia. Ce a făcut IUBITA lui Putin

Imaginea care a provocat un VAL de indignare în Rusia. Ce a făcut IUBITA lui Putin

Rețelele de socializare din Rusia "au luat foc" astăzi după ce entertainerul Alecsandr Belov a postat, pe contul său de facebook, o imagine din fața unei cafenele din Moscova, păzită cu strășnicie de mai mulți bărbați înarmați până în dinți, relatează Business Insider.

Potrivit lui Belov, gărzile de corp, dotate cu arme automate, se aflau în fața cafenelei nu pentru a păzi vreun politician de rang înalt sau vreun oligarh rus, ci pe presupusa iubită a liderului de la Kremlin, fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva.

În postarea sa de pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, Alecsandr Belov lansase întrebarea: "Cine credeţi că se temea atât de mult să îşi bea cafeaua în #Кофемании încât să aibă nevoie de oameni de pază înarmaţi cu arme automate (poza include doar jumătate dintre ei)? Nu am vrut să fiu leneş şi am intrat ca să arunc o privire. Aşa că am aflat răspunsul. Dacă ghiciţi, vă cumpăr un latte. Update: Pe Instagram răspunsul a fost deja găsit. Era vorba despre campioana olimpică şi mama necăsătorită Alina Kabaeva".

Mii de utilizatori Facebook şi Vkontakte, cea mai mare reţea de socializare a Rusiei, au reacţionat la vederea fotografiei, care a fost preluată şi de opozantul Aleksei Navalnîi pe Twitter: "Dacă încă nu aţi aflat cum îşi bea Kabaeva cafeaua, citiţi aici".

Informația a fost preluată ulterior de mai multe publicații online, atât din Rusia, cât și de peste hotare, provocând un adevărat val de indignare în rândul opiniei publice.

În 2008, ziarul Moskovski Korrespondent a lăsat să se înţeleagă că Vladimir Putin a divorţat în secret pentru a se căsători cu Alina Kabaeva, la scurt timp publicația închizându-se.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: