Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDALUL DE LA RADIO ROMÂNIA! Unde era Ducu Bertzi în timp ce-l căutau procurorii
SCANDALUL DE LA RADIO ROMÂNIA! Unde era Ducu Bertzi în timp ce-l căutau procurorii

SCANDALUL DE LA RADIO ROMÂNIA! Unde era Ducu Bertzi în timp ce-l căutau procurorii

Membru în Consiliului de Administrație al Radio România, cunoscutul artist Ducu Bertzi se află acum în vizorul autorităților pentru a explica unele cheltuieli nejustificate.

Scandalul de la postul Radio România este în toi. După ce săptămâna trecută a fost percheziționat sediul, începând de astăzi vor avea loc audieri. Sunt căutate mai multe nume sonore de artiști care trebuie să dea socoteală ce au făcut cu banii publici. Printre aceștia și Ducu Bertzi despre care s-a tot speculat în ultimele ore că polițiștii nu au dat el și că a fugit. În această dimineață însă, în jurul orei 11.00, Ducu Bertzi a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect.

Tot atunci el a dezvăluit și că s-a aflat în concerte, dar și că anunțase încă de joi autoritățile despre întârziere. Artistul a povestit că joi dimineață a fost sunat de un polițist pentru a fi convocat la DNA.  „I-am explicat polițistului că am deja concerte programate, atât în țară, cât și în străinătate. Am cântat la Chișinău, dar și la Brăila și Gura Humorului. În această dimineață m-am prezentat în jurul orei 11.00 la DNA, unde mi s-a dat un proces verbal”, a explicat Ducu Bertzi pentru EVZ.

”Soțul meu a fost în turneu, a vorbit cu polițiștii la telefon, iar acasă nu au venit după el. Este o minciună că nu a fost găsit. În cursul zilei de astăzi se va prezenta la audieri”, a declarat și Theodora Bertzi, soția folkistului. Aceasta a spus și că Bertzi, din poziția de membru în Consiliului de Administrație la Radio România, nu avea nici o putere în legătură cu banii cheltuiți ilegal.