Evenimentul Zilei > Social > Iași. Doi copii aflați pe skateboard au avut un accident înfiorător. Medicii fac tot posibilul să le salveze viețile
Iași. Doi copii aflați pe skateboard au avut un accident înfiorător. Medicii fac tot posibilul să le salveze viețile

Iași. Doi copii aflați pe skateboard au avut un accident înfiorător. Medicii fac tot posibilul să le salveze viețile

Accident dramatic. Doi copii care se jucau, miercuri seara, cu un skateboard, pe o stradă din localitatea Ciurea, județul Iași, au fost răniți grav. Aceștia au ajuns în fața unei autoutilitare, iar șoferul nu a putut evita impactul.
 

Un copil de 9 ani a fost găsit în stop cardio-respirator la locul producerii accidentului. Echipajul medical încearcă resuscitarea acestuia, el fiind transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sfânta Maria, din Iași, de către un echipaj SMURD – TIM. Acesta a suferit o fractură de bazin, fractură deschisă de gambă și femur, dar și un traumatism toraco-abdominal. Celălalt copil, de 7 ani, a fost găsit la locul producerii accidentului, cu traumatism cranio-cerebral sever. El a fost intubat și ventilat mecanic, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță cu medic”, a spus purtătorul de cuvânt IPJ Iași.