Crima de-o cruzime ieșită din comun a avut loc în comuna Balș, județul Iași, scrie bzi.ro. Luni noaptea, Adrian Roman, un bărbat în vârstă de 36 de ani, și-a eviscerat fratele mai mic. După atac, acesta s-a făcut nevăzut. Grav rănit, Vasile a reușit, cu ultimele forțe, să-și sune mama.

„El m-a sunat și mi-a spus că l-a tăiat fratele lui. Am venit repede acasă și l-am găsit pe pat cu mațele pe afară. Deja iși pierdea cunostința, l-am stropit cu apă pe față, i-am făcut aer… Am sunat la salvare și au venit și l-au luat. Nu știu de la ce s-au certat, nu știu nimic. Oricum, de când fata lui, adică nepoata mea, a fost gasită spanzurată, a înnebunit… nu mai e om”, a mărturisit Zenovia Tapoi, mama bărbatului care și-a înjunghiat fratele.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii spun că starea lui de sănătate este bună. Între timp, fratele său a fost prins de polițiști și este anchetat pentru tentativă de omor. În mai 2017, atacatorul a suferit o pierdere imensă. Acesta și-a găsit fiica spânzurată la marginea unei păduri. Din spusele rudelor, bărbatul și-ar fi schimbat radical comportamentul după moartea violentă a fetei de 14 ani. „Am vrut să-l duc la spital, dar nu a vrut. A fost de vreo două ori la psiholog, dar atât…”, a menționat Zenovia Tapoi.

 

 

Te-ar putea interesa și: