Iancu şi Becali, ţigănie televizată

Iancu şi Becali, ţigănie televizată

Preşedintele grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, şi finanţatorul stelist Gigi Becali s-au jignit reciproc aseară, în emisiunea Fanatik Show, de la Telesport.

Primul a vorbit, prin telefon, Iancu. El a spus despre Becali că este cel mai mare rău din fotbalul românesc, numindu-l "golan" şi adăugând că dacă ar fi fost mai tânăr "îi ţinea în alarmă" pe oficialul stelist şi pe vărul său, Ioan Becali, numit şi el "golan provenit din bişniţar".

Marian Iancu a afirmat că Rapid nu are nicio şansă cu Steaua, deoarece Gigi Becali, la care "totul e minciună", este încă în fotbal. El a adăugat că, în afara semifinalei de Cupă UEFA din 2006, Becali a fost "umilitul" Ligii Campionilor. Iancu a dezvăluit că ieri dimineaţă a fost sunat de Gigi Becali şi înjurat "în toate felurile", şi apoi de Ioan Becali, care i-a spus că se bate pentru vărul său.

“Golanul de Gigi Becali m-a sunat dimineaţă şi m-a făcut în toate felurile. M-a înjurat de familie, m-a făcut ţigan, după care m-a luat şi Giovani să-mi explice el ce familie mare sunt ei şi asa mai departe. Dacă eram cu 3-4 ani mai tânăr, acum erau în alarmă, stăteau ascunşi şi nu ştiau cui să le ceară pace! La Gigi Becali totul e o minciună. Şi averea, şi partidul ăla al lui, partidul noua gargară!", a clamat Marian Iancu, potrivit fanatik, preluat de Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News

După preşedintele clubului timişorean a intervenit, în emisiune, şi Gigi Becali, tot telefonic, şi a spus că Iancu este "zero" faţă de el şi mare doar la fizic, adăugând că a decis să-l sune şi să rezolve problema cu "acest vagabond" şi "golan tomnatic". "Cu ce ne ţinea pe noi în alarmă? Să stea el în alarmă când ajunge la puşcărie. Am cunoscut mulţi ţigani, dar ţigan încrezut ca ăsta n-am mai văzut. Dacă vrea, hai să ne întâlnim care pe care la alarmă, dar nu să se ducă la poliţie. E ultima dată când îi mai răspund, să nu mai pronunţe numele meu. Am avut multe conflicte şi n-am dat-o la pace, nu o s-o fac nici acum. Mureşan e simpatic, civilizat, mai zice de mine, mai zic eu de el, dar Iancu e obraznic", a spus Becali.

Gigi Becali a declarat că este gata să jure în biserică pentru faptul că nu a dat niciodată bani vreunui arbitru, cu o singură excepţie, petrecută "acum opt ani", când a intrat în fotbal şi când i s-a spus că aşa se procedează. El a spus că a dat atunci 10.000 de dolari unui arbitru, căruia nu a vrut să-i pronunţe numele. Becali a spus că intermediarul i-a spus atunci că adversarii au dat mai mult şi de aceea nu l-a ajutat: "De atunci nu mi-a mai trebuit aşa ceva".