Vestea că „Il Luce” poate ajunge în Rusia i-a scos din sărite pe unii. Este cazul fostului internațional rus Sergei Kiriakov, care nu-i de acord cu intenția șefilor lui Dinamo. Kiriakov chiar îl numește pe Lucescu „un antrenor expirat”.

„Situația pare dubioasă și surprinzătoare. Conducerea trebuie să tragă aer în piept înainte să ia o astfel de decizie. Este ceva neclar pentru mine. Lucescu la Dinamo? Opriți circarul să se întoarcă!”, afirmă Sergei Kiriakov, un fost fotbalist mediocru, fără absolut nicio performanță notabilă.

Culmea, tocmai acest no-name al fotbalului își permite să-l numească pe Mircea Lucescu „un expirat”, în condițiile în care numele antrenorului român e cunoscut pe toate meridianele! „Lucescu este o persoana care n-a avut rezultate prea bune în ultima vreme și mai are și 74 de ani. E un expirat. Ar fi ceva de neconceput să fie adus la echipă. Ce așteptări să ai de la un antrenor atât de în vârstă? Ce poate veni să facă aici?”.

Mai mult, Kiriakov crede că tabăra Lucescu a lansat informația că negociază cu Dinamo Kiev… pentru a-i face reclamă titratului antrenor! „Eu nu cred în această informație. Poate este o mișcare de PR din partea agentului său”.

Fost jucător la Dinamo Moscova (5 ani), Sergei Kiriakov este un antrenor mediocru, care nu a ajuns mai sus de formația Arsenal Tula.