Scena, foarte violentă, a avut loc în localitatea Diviciorii Mici, județul Cluj, în data de 25 mai. Victima, o femeie, Maria Hoza, le-a spus reporterilor de la Gazeta de Cluj, că a primit o palmă peste gură de i-au zburat dinții din gură, pentru că avuse curajul să își ceară înapoi, cheia franceză.

Miercuri, Maria Hoza își aștepta copilul de la grădiniță, care venea cu autobuzul școlar. La un moment dat, după ce i-a sosit băiatul, a intrat în magazinul sătesc și l-a rugat pe patron să îi înapoieze soțului ei, o cheie franceză uitată de acesta, cu o zi înainte, când a lucrat ceva pentru săteanul violent. ”L-am rugat pe administrator să ne înapoieze cheia franceză pe care bărbatul meu – de profesie mecanic auto – a uitat-o la el duminică după ce i-a lucrat la mașină. Am făcut-o pentru că acest Liviu, un om în putere, foarte rău și răzbunător, în vârstă de vreo șaizeci de ani, ne-a mai fentat anul trecut cu o pompă de umflat roțile și o șurubelniță pe care, tot așa, soțul le-a uitat la el”, a povestit Maria Hoza, pe holurile IML Cluj, unde a venit să obțină un certificat medico legal.

Între femeie și patronul violent a urmat un schimb de replici, presărat cu înjurături și trimiteri la origini. Maria Hoza recunoaște că nici ea nu s-a lăsat și l-a sfătuit pe bărbat să o înjure pe mama lui nu pe ea. ”Individul mi-a ars un dos de palmă – atât de tare, de nu m-am văzut, spărgându-mi buza și scoțându-mi, instantaneu, un dinte din gură”, adaugă Maria Hoza.

Foto: Gazetadecluj.ro