Evenimentul Zilei > Actualitate > I-a tremurat mâna când a scris pe burtică
I-a tremurat mâna când a scris pe burtică

I-a tremurat mâna când a scris pe burtică

Prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” a primit o cerere inedită din partea unei admiratoare. Bursucu’, alias Adrian Cristea, s-a aflat la castingul pentru emisiunea „Roata Norocului”, emisiune ce va fi difuzată din 23 august, la Kanal D, alături de Ana-Maria Barnoschi, în mijlocul mulțimii venite weekendul trecut pe plajă ca săși cunoască vedetele preferate.

 O femeie aflată în ultimele luni de sarcină i-a cerut vedetei Kanal D o semnătură, dar nu pe un postcard, ci chiar pe „burtică”. „Am rămas surprins și, în același timp, m-a cuprins o emoție de nedescris! Cred că îmi tremura mâna când scriam. Îmi plac copiii foarte mult, sunt o adevărată minune. Cred că voi fi un tată exemplar!”, a spus Bursucu’. Caravana emisiunii îsi așteaptă participanții la casting și sâmbăta aceasta, 8 august, în București, în Sun Plaza Mall, începând cu ora 11.00.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.