Show-ul unui concurent ce a urcat aseară pe scena de la "Românii au talent”, a fascinat-o pe Mihaela Rădulescu. Într-un moment de maximă sinceritate ea a mărturisit că, pentru un moment, l-a confundat pe un motociclist cu… Dani. Se pare că momentul a fost creat special ca să o impresioneze pe Mihaela, din moment ce Pavel Bartoş a recunoscut că a fost prima motocicletă care a urcat pe scena de la "Românii au talent".

Roro, un tânăr ce şi-a arătat talentul pe scena concursului de la Pro TV a reuşit să o cucerească pe Mihaela Rădulescu, dar şi pe restul juraţilor. El a intrat pe scenă pe motocicletă, le-a făcut pe jurate să viseze la un streptease, apoi a făcut acrobaţii dificile pe două sfori ce atârau din tavan. Concurentul a aşteptat cu sufletul la gură părerea juraţilor.
florin calinescu

Mihaela Rădulescu,  i-a acordat prima votul pentru etapa următoare, la fel ca ceilalţi trei juraţi. „Am crezut că e Dani prima dată. Eşti visul meu, ai pantaloni roșii, te dai cu motorul, te dai peste cap”, a spus ea, cu zâmbetul pe buze. "Da, e vibratorul Roro", a comentat ironic şi Florin Călinescu.


Romanii au talent 2016: Roro – Dans acrobatic pe vocearomaniei.protv.ro