Evenimentul Zilei > Actualitate > Șerban Huidu, reacție VIRULENTĂ în cazul sinuciderii de la Brănești: „Pe STATUL ROMAN il doare in cuc”
Șerban Huidu, reacție VIRULENTĂ în cazul sinuciderii de la Brănești: „Pe STATUL ROMAN il doare in cuc”

Șerban Huidu, reacție VIRULENTĂ în cazul sinuciderii de la Brănești: „Pe STATUL ROMAN il doare in cuc”

Jurnalistul Șerban Huidu a comentat pe Facebook cazul în care o tânără s-a sinucis împreună cu cei trei copii ai săi la Brănești.

Șerban Huidu acuză statul român de nepăsare și neimplicare în cazul problemelor care macină multe familii, mai ales în mediul rural, dând ca exemplu măsurile luate de statul norvegian, redăm întreaga postare a acestuia, „Femeia suferea de o forma grava de depresie, fusese chiar si internata. Era clar ca nu poate ramane singura cu copiii, daramite sa-i creasca! Statul norvegian, ala injurat si blestemat, i-ar fi luat demult.

Pe STATUL ROMAN il doare in cuc. Nici macar nu si-a pus problema.

Linia pentru sinucigasi s-a sinucis. Da, exista un numar de telefon pentru sinucigasi la care nu raspunde nici dracu'.

Vecinii si rudele? Spirit civil=ZERO. "Da, e nebuna, saraca, dar sunt ai ei. Pe principiul: eu te-am facut, eu te omor."

La noi in tara, 6 copii din 10 sunt crescuti cu BATAIA. Mai mult sau mai putin violenta. Aproape 2 milioane de parinti sunt alcoolici sau au probleme cu bautura.

Dar ROMANII SUNT FERICITI! Stiti de ce?

"Bine ca nu au ajuns copiii aia sa fie adoptati de homosexuali, maica!" si „Hai ca femeile inca nu au voie sa alapteze in public!””