"M-aş mira să se întâmple acest lucru (suspendarea lui Băsescu – n.r) până în 25 martie. Nu văd astăzi cum se poate întâmpla o asemenea chestiune. Poate ştie domnul Voiculescu mai multe decât ştiu eu… (…) Nu sunt dispus să comentez interviurile domnului Voiculescu, are propriile calcule ale sale, nu e problema mea asta (…) Domnul Voiculescu cred că a dat în bobi, nu-mi dau seama. Personal n-am participat la nici o discuţie de acest fel, dar eu ştiu, eu nu pot participa la toate discuţiile care sunt (…)Data la care s-a semnat această alianţă nu este strict legată de ultimatumul dlui Voiculescu, să ne înţelegem foarte bine", a declarat Viorel Hrebenciuc, luni, într-un interviu pentru Hotnews.ro şi RFI.

Dan Voiculescu a declarat luni într-un interviu pentru Agerpress că există premize ca până la 25 martie Traian Băsescu să fie suspendat de parlament din funcţia de preşedinte al României.

"Ne lipsesc 30 de voturi"

Deputatul PSD spune că opoziţia nu a rezolvat încă situaţia voturilor lipsă pentru formarea unei noi majorităţi.

"Strânsul voturilor devine o problemă de acuma. La Cameră sunt în jur de 30 de voturi care trebuie recuperate, ceea ce nu este uşor. Asta nu înseamnă că, începând de astăzi, parlamentarii se bat să vină la USL", a spus Hrebenciuc. Acesta a adăugat că data la care va fi depusă o eventuală moţiune depinde de rezultatul Congresului UDMR dar şi de alegerile din PDL